Ervaring

Lonneke Bodt-Smorenburg

Vanaf mijn 4e ben ik al bezig met dansen. Ik begon met klassiek ballet en op latere leeftijd heb ik dit uitgebreid met Jazz ballet, breakdance, Streetdance en stijldansen, Stijldansen heb ik gedaan tot aan mijn 22ste en dat deed ik op hoog niveau.
Na afronding van mijn middelbare school ben ik de dansopleiding gaan doen, na 4 jaar ben ik afgestudeerd als dansdocent.
Tijdens de opleiding moesten we stage lopen op dansscholen zodat je ervaring op kon doen om te leren lesgeven. Sinds mijn eerste stage wist ik dat ik verder wilde als docent zodat ik mijn passie kan delen met andere mensen en kinderen.
Mijn droom een eigen dansschool dat is wat ik wilde!!
Toen ik in Purmerend kwam wonen en de kans kreeg om danslessen te geven in de Zuidoost Beemster was ik meteen om. Ik kon mijn eigen dansschool starten en vanaf toen kwam Dance With Pleasure op de markt.
Nu 10 jaar verder draai ik nog met heel veel plezier de dansschool en geniet ik nog van elk moment dat ik sta les te geven.
Naast dat ik de danslessen geef organiseer ik ook voorstellingen, danskampen, kinderfeestjes en dansworkshops en heb ik diverse cursussen gedaan om les te geven in sportscholen.